HTML

Utolsó kommentek

Határmenti csaták - A Birodalom mindent szétcsap - áttekintés

2008.09.22. 06:12 _bala_

 A Border Princes térkép keleti részén a Birodalom megállíthatatlan menetelését és tündöklését láthatjuk: a játék kezdete óta ugyanannyi kör alatt, míg az elfjeink 4 csatát is lejátszottak, a Káosz és Birodalmi zászlóaljak sokáig kerülgették egymást, félve a megütközéstől, így összesen kettő, totális győzelmemmel végződő játékot vívtunk. Nekem sikerült sok területre szert tennem és közben elvenni a Káosztól.

A játék közepe felé csattant össze végre a két sereg: a Birodalom mészárszékké változtatta a csatát és szétzilálta a Káosz erőit, és mivel nem volt már elég Káosz uralta territórium, hogy fenntartsa a szétvert, majd újból összeállni kívánó zászlóaljat, ezért ettől a zászlóaljtól végleg el kellett búcsúznia Cs barátomnak.

Ugyanerre a sorsra jutott a második káosz zászlóalj is, mint ahogyan azt a korábbi csataleírásban olvashattátok. A harmadik – és egyben utolsó – káosz sereg beásta magát a fővárosba, ahol is 3 oldalról szorongatom, azaz a következő csatát 200 pontnyi előnnyel fogom megvívni. Amint sor kerül rá – remélhetőleg még idén ősszel – meg fogom veletek osztani, gondolom Cs barátom megvárja az új seregkönyv megérkeztét, hogy az új tápos és ismeretlen egységekkel verje szét a tündöklő birodalmi seregemet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: általános border princes

A bejegyzés trackback címe:

https://wh-tactics.blog.hu/api/trackback/id/tr59664275

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása