HTML

Utolsó kommentek

Fürdőgatyában az operában - WE vs DE - by Zozo (vendégblogger)

2008.09.19. 07:38 _vendégblogger_

 2000pont Dark elves vs Wood elves.

 Menjünk el valahova szórakozni, menjünk várj felöltözök legyen 1500 pont ok?
Legyen inkább 2000... mit sem sejtve jól van biztos el tudom valamire költeni az 500 pontot.
Viszont siess lécci, jó mindjárt összeírom mit hozok és mehetünk.
 
12 boszorkány elf
20 Black Guard.
5 hidegvérű lovas.
6 executioner.
20 íjász mint fürdőgatya.
4 mágus lvl2 mint strandlabda
1 hydra 
20 lándzsás.
 
Az ellenfél hozott 
2 treemant 
1 sárkányt
1 varázslót
12 wardancert 
10 íjászt 
5 könnyűlovast
12 driádot. 
 
A haverok már mondták hogy a fürdőgatya és a sok strandos cucc nem mindehova jó de azért bízz abban hogy ha egyszer bevált jó lesz az. Pakolj be sok cuccot majd mozdulni ne bírj omoktól. Csodálkozz amikor az ellenfeled elmeséli hogy ő operába készült és sárkányt hozott 6-os szívóssággal amit te meg sem tudsz sebezni. De ő még sétapálcának és kalapnak hozott két treeman-t is 6-os szívóssággal.
Na nem baj meg lehet próbálni végül is szórakozásról szól.
Kezdődjék az előadás.
Nyitány: Enged átt a kezdést az ellenfélnek aki tudja mit csinál és oldalról a könnyűlovassággal és a sárkánnyal az oldaladban is terem. Mögöttük jönnek a wardancer-ek kitakarva. Dobja el a 30pontos varázstárgyát az ellenfél karmestere amivel leszedi a te fél black guard osztagodat. Aztán mivel operába ment ő 1 varázslót hozott aminek a varázslásáról le is mond. Te köröd érezd magad szarul fürdőgatyában.. majd bénázz a mozgásokkal manőverezésekkel, aminek eredménye hogy a hydrával nem rohanod be a sárkányt mondván még fújni akarok 1-et, persze a sablonod úgy sem fog elérni semmit így jöhet a mágia... igaz hogy csata előtt érdeklődtél hogy van-e értelme a tűzmágiának de ennek ellenére pakolj be sok törölközőt és válaszd a DE mágiát az összes varázslódnak, majd csodálkozz hogy mindenhol ugyanazok a varázslatok vannak és csodálkozz amikor az ellenfeled ledispelezi scrollokkal a varázslataidat.
Na akkor az íjászat lövi a driádokat akikből talán ha 1-elesett. A következő körben a sárkány berohamozza a black guardokat az íjászata leszedi a boszorkányaid nagy részét. A könnyűlovasság a lándzsások hátába kerül a wardancer-ek az oldalukba. A treeman-ek egyre közelebb vannak. Jobb oldalt a dryádok is közelednek. A sárkány gyaluljon le maradék maradék Black guard-ot marad kb 6. Ők ha nem dobnék bénán talán még a karmestert is elnémíthattam volna de nem. Az executionerek nem tudják berohanni a sárkányt mert útban van a két boszi elf akik inkább úgy érzed inkább lelték volna halálukat a nyilzáporban...sebaj ráforogsz hogy jó legyen köv körben persze addigra a sárkány már az íjászatodat gyaulja 12" re tőled és kívül a 90fokdoból. Jobb oldlat a boszikkal és a hárpiákkal rohand le a dryádokat akiket meg is törnek és le is kergetnek a terepasztalról.
Rohand be a nehézlovassággal a treemant aki alig várta ezt a lépésedet. És míg te okozol neki egy sebet addig ő összecsuk 2 lovast. Íjászattal ne lássál semmit illetve forogjál velük és ami lő az is mellé talán 1 íjászt ha leszedtem az ellenféltől. Innentől kezdve felgyorsulnak az események a könnyűlovasrohamot kapd hátba a wardancer rohamot oldalba a lándzsásaiddal. Sárkány levágja a maradék black guardot majd továbbrohan az íjászoknak. A treeman összecsukja a lovagokat a maradék boszidat lelövik. Igazából szinte semmid nem marad. Jobb oldalt A boszikkal menj a treeman fele majd a mérgezett pengék biztos lenyomják. A lándzsásokkal halj meg, az íjászokkal is.. így a karmester még a te körödben berohanja a másik íjászatod ami elfut az erdőbe, ahol a treemantől d6 4-es erejű találatot is kapnak mert ugye nem kéne erdőbmenni ha erdei elfekkel játszol.
Igazából innentől kezdve homyályossá vált a világ és fátyolszerűnek talán még a hárpiák berohamozták az íjászatot akik elmenekültek a treemanek ledobálták a boszorkányokat a karmester lezárta a bulit. Igazából sok egység manőverezés hátránya.. lassú egységek.. kis erő nagy lények ellen... nállam tök felesleges volt az 500 pont neki pont így működött a serege... a mágiafölényemet nem tudtam kihasználni megfelelően line of sightok alacsony erők miatt kis egységek ellen nem sok értelme volt a mindenki dobjon erő tesztet című varázslatoknak. Hydrával is csak forgolódtam próbáltam követni a csatát de mindig egy lépéssel lemaradtam.
Nagyjából ennyi.
Így jár amikor valaki fürdőgatyában megy operába, annak ellenére hogy a barátai figyelmeztetik próbálják neki elmagyarázni hogy a fürdőgatya annyira nem jó mindenhova.
Ezen felbuzdulva elkezdett kattogni a gép és ahaveromat én is elvittem egy ilyen bulira csak ő a vampire count-al ette meg a feketelevest... de az már egy másik történet. 

Szólj hozzá!

Címkék: dark elf vendegblogger wood elf

A bejegyzés trackback címe:

https://wh-tactics.blog.hu/api/trackback/id/tr72669921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása