HTML

Utolsó kommentek

Wood Elves vs Dark Elves - by Lycan (vendégblogger)

2008.09.03. 10:33 _vendégblogger_

Bográcsgulyás party Athel Loren erdejében.

Jó szokásunkhoz híven rendeztünk tegnap egy 1500 pontbó készült gulyásparty-t. Sajnos ma a vendéglátó elfeket főzte meg az ogrékból átmutálódott sötételf konyhafőnök: Anathema.
Szegény pára biztosan régen éhezhetet már,hisz woundjai lecsökkentek,ereje és szívossága sem a régi és sápadt arca napfényt sem igen látott mostanság... :-)

Darkwood-elf becsinált

Hozzávalók:
Egy csapatnyi Zöldség,gondosan apróra szeletelve,csíkozva,karikázva, tetszés szerint:

2 x 8 Dryad
2 x 10 Glade Guard+zenész
6 db Waywather
Skaw a solymász (alter)
Noble general (light armour,shield,hand weapon,longbow) Merciw loucus,Hail of doom arrow
Noble BSB (light armour,hand weapon,longbow) Ariel royal standard
14 db Ethernal Guard (full command)
14 db Ethernal Guard (champion,musican)

Egy maréknyi rágós húsi,kloffolva,nyársra húzva, módjával:

20 db spearelf (full command)+War banner
20 db cosair (full command)
20 db Black guard (full command,upgrade spec champion)
Sorcerer 2Lv +1varázslat,+1 powerdice (Spell 1,3,6)
General warmaster (1/2 WS/BS)
2 db RBT
8 db Hárpia
5 Dark Rider

A honyhaasztalt megfeleztük jó FFZ recept alapján,megbolondítotuk egy nehéztereppel és némi gazzal az én oldalamon,felpúpoztunk egy magaslatot,és ráhelyeztünk egy járhatatlan erepet az ő oldalán.
Anathema nyúlt először a fuckanálért és megkezdte,majd hamarabb be is fejezte a felrakást,és mit ad isten ő is kezdett.

Elkészítési javaslat Darkwood elfbecsinálthoz:

1.
-Ha megvannak a hozzávalók,akkor fogd a waywathereket és mivel f@szul álltál fel rakd a dark riderek elé,mert bár nem kezdesz,de stand and shoot-ból 3+ra 6 lövésből csak 1-el találj, azzal se sebezz! várd be a rohamot,majd két kör alatt pusztulj el.-kutya!
-Nézd végig,hogy az RBT-k felmásznak a dombra,hogy a kockák egymás mellett menetelve közelednek a kondér felé.
-A varázslatos ízek ma nem ihlettek meg senkit,mert nagy volt az ellenállás és képzetlen a fűszeres.
-Itt az ideje,hogy a fakanálért nyúlj! Mozogj a szélen a dryadokkal a Dark Riderek felé,a másikkal a general+ethernal guardok elé, manőverezz a BSB-s Ethernál guardokkal az erdő mögé,lopakodj a nehézterepre Sakw-val,majd lőj 10-et a black guardokra,akiket a csatolt generálisnak köszönhetően BS2-wel lőhetsz hosszútávra,majd mivel mást nem látsz lőj 10-et a corsairokra soft koveren át,kiknek lövés ellen 4+ a mentőjük.Ha ezzel megvagy akkor Skaw engedje solymait az RBT-re.(1 wound a gépbe). Miután az amiben jó vagy nem sikerült keseredj el. Itt harapják karikára a maradék 2 waywatchered a dark riderek LOVAI!!!
2.
-Hitetlenkedve add át a kanalat!Nézd végig,hogy ellenfeled hogy helyezkedik,majd szopj de egy varázslatot a dryadokkal,kik takarják a generális osztagát legyen a WSésBS 1,igy majd jól fog sikerülni a rohamod.
-RBT1 lő skaw-ra,de csak tollas köpenyét sérti meg. RBT2 lő ethernálguardokra 3 husi nyárson.3RXB lő a driádokra..hagyjuk.
-Egész jól megúsztad! Most fogd a fakanalat és kövess el végzetes hibákat bízva hogy majd tapasztalatod és a jó dobásaid megmentik a kaját és nem egy halom szar lesz majd az asztalon.
-Elkeseredett rohamba kell kezdened a driádokkal a szélen a spearelfekre.Nem is rossz,mert talán le tudsz ütni egy párat és akkor talán nem törsz meg. Be is jöhetett volna,mert a spearelfek félnek és csak 6-ra találnak el,de te 10 támadásból 2 elfet ölsz meg s ő szintén, igy marad a 2db 1-es amit természetesen nem dobsz meg és utolér.
-Skaw rohamoz hárpiákra,kik nem bujdostak jól a corsairok mellett.Lecsap 5 db-ot,menekül,de elkapod,és a varázsló mellett terem a futónövényként kúszó Altered,majd a megtört dryadok bepánikoltatják és kishíján leszalad a pályáról. (ebben a fázisban 32"-et tett meg???)
-Corsairokat 1es WS-el berohanó dryádok sem jártak jobban,de az amúgy is csak mócsing a húsról és csak megnyitották az utat a generálisod előtt.
-taktikai hátrálást kell végrehajtanod a Generális osztagával,mert azok a frány Black Guardok már ott vannak a nyakadon.
Ha mát itt vagy löj néhányat. 9-et a kikandikáló varázslóra,de vigyázz!Nehogy megöld,mert a szenvedéstől édesebb lesz a husa. Sebezz a T3-csak 1et. Szolidaritásból. Lőj 10-et a sebzett RBT-re,de akár a levegőbe is lőhettél volna,majd engedd rá a Hail of doom arrot okosan a másik RBT-re igy nem esik le egy sem,csak marad 1-1 kezelővel 2 RBT 2 woundon.
-Ez jól sikerült,hamarosan elkészül a becsinált!
3.
-Ellenfeled -köszönhetö hatalmas taktikai érzékednek nem tud rohamozni,és a varázslója is reszketve bujdosik és nem lát senkit csak az altert. Azt le is pukkantja.
-RBT1 Ethernal guardokat lő de sikertelenűl,a másik az ijászaimat ritkitja 3-mal. RXB marching után lő ..hagyjuk.
-Itt és most fordíthatnál a szerencséden,ha a Black Guardok nem lennének olyan táposak.
-General+11 ethernal roham szemből,BSB+14 Ethernal Guard oldalról. Generalisod kihívást intéz jóhiszemüen az ellen generálishoz,majd az vakkant a spec upgrade championnak,hogy "-menj fiam csapd le a fejét!"
-Párbaj. Lehet ogy nem is akarog megütni a chempát,de végül megdobod a T-det így üthetsz. Csak sajna hiába a lendület ő és az egész sereg ASF-ös így előbb ő üt. Még jó,hogy nem számit ellene a medálod,ami negálná az egőbónuszát a fegyverének,mert nála olyan fegyver van,amit nem befolyásolhat más varázstágy.Azért dobj,hogy tudd,nem a te varázstárgyad működik. 1 sebet szopj be. Dobj 3 kettest,találatokra,hisz úgyis 3+ ra találnál. De te nem vagy elitwarrior ugyhogy meghámoznak.
-A végén ezt a közelharcot ugyan nyerted,de az ellen megtörhetetlen. Nyajjál sót!
-Engedj el 1-2 nyilat de szóra sem érdemes.
4.
-Itt az utómunkálatok fázisában már kész a darkwood elfbecsinált csak kedved szerint kell tálalni.
-Kell hozzá az,hogy kicsit megpörköld a varázslód misscast 11-el és nyakonb@ssz@ egy démon.
-A közelharcban veszítsd el a generálisod,futtasd meg az oszagodat,az ott maradt BSB-s osztag tartson ki egy körig,majd áldozd fel a BSB-t és abb fel az értelmetlen meccset.

Ha így teszel,akkor bisztosan jót lakmározik a vendéged,te meg vért pisilsz a konyhában.

Akkor jó étvágyat kívánok hozzá!
:-)))

Lycan

1 komment

Címkék: dark elf vendegblogger wood elf

A bejegyzés trackback címe:

https://wh-tactics.blog.hu/api/trackback/id/tr89646131

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

von Khebab 2008.09.16. 07:46:19

Oh, ez már valami!Egyszer leírom majd én is, hogy lehet 350 pontos túlerővel feladni a második köröm elején...:)
süti beállítások módosítása